Tripantu- Chili

Tripantu- Chili

De geschiedenis van Tripantu Chili gaat terug tot 1953, toen Don Jaime punti Desveus, van Manresa, Catalunya in Spanje, naar Chili reisde. Al meer dan 50 jaar is de familie gewijd aan de kunst van het produceren van wijnen in de Cachapoal Valley, in het bijzonder in het bergachtige gebied van de stad Rengo.

Aanvankelijk werden de most verkocht in bulk en verpakt in zakken van 5 liter. Destijds werd deze methode veel gehanteerd in Chili. Met het verstrijken van de tijd, begon de productie zich steeds meer te specialiseren en focussen op een betere kwaliteit voor kenners en begon men met het ontwikkelen van lijnen van gebottelde wijnen. De jongste zoon, Antonio Ferrer Punti, bleef deze traditie, gewijd aan wijn categorie en de verkoop van wijnen in het buitenland, voor meer dan 12 jaar trouw.

Voorwaarden

Wijnbeheer levert uitsluitend aan wijnspeciaalzaken, bedrijven en restaurants.
Voor meer info verwijzen wij u graag door naar onze contactpagina

 

Voorwaarden