Samantha O'Keefe

Lismore Estate

Lismore Estate wijnen worden gemaakt door de Amerikaanse eigenaresse en wijnmaakster Samantha O'Keefe. Zij houdt van haar wijngaarden. Dat moet ook wel, want extreem is het enige juiste woord hier. De boerderij ligt zeer afgelegen en de wijngaarden liggen hoog op de omliggende heuvels, waar sneeuw niet ongebruikelijk is. Hier produceert Samantha een kleine hoeveelheid wijn met kracht en een zuurgraad die de wijnen zeer verfijnd maken.

DE WIJNEN

Longroad chardonnay

De wijn heeft een volle geurige neus. In de smaak boterige tonen en door de goede balans in zuren behoudt de wijn veel frisheid. 

Estate Chardonnay

Een krachtige Chardonnay met veel houtgebruik en frisse zuren Een klassieke rijke, complexe, koel klimaat wijn die liefdevol met de hand gemaakt is.

Reserve Chardonnay

Een krachtige Chardonnay met 40% opvoeding op nieuw eiken. Een klassieke rijke, complexe, koel klimaat wijn die liefdevol met de hand gemaakt is.

Age of Grace Viognier

Deze Viognier uit Elgin is een sensuele en exotische beleving voor je smaakpapillen. Een expressieve smaak met de geur van kamperfoelie en oranjebloesem. In de mond proef je vooral abrikoos, kiwi en ananas.

Estate Viognier

In de neus rijpe perzik en abrikoos met tonen van honing en vanille door het houtgebruik.

Longroad Cabernet / Syrah

Deze Syrah heeft een fijne frisheid door de goede zuurgraad van de wijn. Ook in de smaak komen rood en zwart fruit sterk vertegenwoordigd terug.

Estate Pinot Noir

Een heerlijke Bourgondische stijl Pinot Noir. In de neus de geur van puur fruit, zoete kruidigheid en kersen bloesem. In de mond tonen van rode bessen en een zachte afdronk

Estate Syrah

        Duidelijke kruidige tonen van de Syrah. Rood en zwart fruit en wat rokerig gecombineerd met frisse zuren.

 

Meer informatie over onze Lismore Estate wijnen?

Wil je meer informatie over de Lismore Estate wijnen? Vul dan onderstaand contact formulier in:

Verstuur dit formulier

Voorwaarden

Wijnbeheer levert uitsluitend aan wijnspeciaalzaken, bedrijven en restaurants.
Voor meer info verwijzen wij u graag door naar onze contactpagina

 

Voorwaarden