Wijnbeheer in de Media

Onderstaand de mediamomenten die via wijnbeheer (o.a. op eigen initiatief) in Nederland zijn uitgebracht. In de vorm van persberichten worden nieuwe wijnhuizen en samenwerkingen aangekondigd. Daarnaast dient onze locatie "De Wijnboerderij" regelmatig als locatie voor het creëren en uitwerken van TV Formats. 


Persberichten

Persbericht Lismore Estate en Nabygelegen 2015

Persbericht Wijnskool 2015


 

Wijnbeheer in de media

December 2012 - Tros Radar

Televisieprogramma Radar van de Tros omroep zendt iedere maandag om 20:30 uit. Met een gemiddelde van ruim een miljoen kijkers een goede gelegenheid om de wijnboerderij en onze wijnen onder de aandacht te brengen.

http://www.radartv.nl/uitzending/archief/detail/aflevering/17-12-2012/test-rode-wijn/


Mei 2013 - Nederland Helpt


De EO heeft voor het programma 'Nederland Helpt' een reportage gemaakt van de wensvervulling van Hans (63) uit Rotterdam. De wijnboerderij stelde haar locatie beschikbaar voor de ontvangst van Hans!

https://www.youtube.com/watch?v=YojZ8pxihHw&feature=youtu.be


April 2015 - Adieu God

Sportpresentator Wilfred Genee is bang zijn ouders te kwetsen. Hij begrijpt weinig van hun geloof. Met Tijs van den Brink praat hij in de wijnboerderij  over schuldgevoel, het zoeken naar rust en 'oude zielen'.

http://www.eo.nl/geloven/programma/adieu-god/detail/aflevering/wilfred-genee-20150405t232230/ 

 

November 2015 - Draadstaal

In dit satirische sketchprogramma worden actuele thema's op een bijzondere manier aangesneden door Dennis van der Ven en Jeroen van Koningsbrugge. 


Fragment volgt..


 

Voorwaarden

Wijnbeheer levert uitsluitend aan wijnspeciaalzaken, bedrijven en restaurants.
Voor meer info verwijzen wij u graag door naar onze contactpagina

 

Voorwaarden